Blogg

Accigo huvudsponsor för BizView Summit – Hur kan vi få mer tid till analys- & prognos

Accigo sponsrar Bizview Summit.jpg

Accigo har i år fått äran att vara huvudsponsor för BizView Summit 2017, en årligen återkommande mässa som uppmärksammar hur det webbaserade verktyget BizView kan underlätta och ge en samlad lösning för budget och prognos.

Under mässan berättar Accigo om en av huvudanledningarna till varför företaget grundades, nämligen vårt kundlöfte Harmoni satt i system. Vi presenterar även det pågående projektet med Midroc Construction där mervärde skapas genom användning av BizView tillsammans med Power BI, som sätter en ny standard för hur man jobbar med planering och budgetering.

Läs mera om detta case här nedanför:

Läs om hur  Midroc effektiviserar sitt prognosarbete med BizView med hjälp av Accigo


Är du nyfiken på hur ditt företag kan utnyttja fördelarna med att koppla Power BI till BizView?
Just nu erbjuder Accigo en kostnadsfri workshop där vi berättar om fördelarna med att koppla ihop Power BI med BizView samt hjälper er att komma igång med er resa mot mera effektiva analys- & prognosprocesser. Anmäl ditt intresse via länken nedan så kontaktar vi er och berättar mer.

Intresseanmälan för  Kostnadsfri workshop om Power Bi och BizView

Vänligen
Benny Heinby

Benny Heinby
Skrivet av

Benny Heinby

Konsult, Accigo. Jag har alltid haft ett starkt intresse för IT och teknik och har ägnat de senaste 25 åren åt digitalisering med fokus på Microsofts plattformar. Nu är det Data-området jag brinner mest för, där vi hjälper våra kunder att skapa värde ur data för att utveckla sin affär med tryggare beslutsfattande och effektivare arbetssätt.

Se alla inlägg av Benny Heinby
Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen