Blogg

Verksamhetens dörr mot framtiden och IT-avdelningens himmelrike - Azure Logic Apps

Accigo_LA17_socmedia_2.jpg

Azure Logic Apps - en “adapter” som låter ditt företag fritt och enkelt blanda olika systemplattformar, utan dyra och komplicerade integrationer. Det går även att kombinera er nuvarande on prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet. Se vår film nedan.

 

Som Jacks bönstjälk - fast bättre! 
Azure Logic Apps fungerar som en adapter som enkelt låter dig kombinera den on prem-utrustning du har på marken med att ha delar av driftplattformen i molnet. Komplettera ditt gamla system med det du saknar via molnet - utan komplicerade integrationer. Du kan till och med kombinera AX med SAP.

Dynamics + SAP = Sant.
Azure Logic Apps - adaptern som låter ditt företag fritt och enkelt blanda olika systemplattformar, utan dyra och komplicerade integrationer. Det går även att kombinera er nuvarande on prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet.

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa er kontakta gärna mig.

Jesper Hansson
Epost: jesper.hansson@accigo.se 

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen