Blogg

Som marknadsledare inom systemintegration såg Accigo tidigt fördelarna med nya Azure Logic Apps

Som marknadsledare inom systemintegration såg Accigo tidigt fördelarna med nya Azure Logic Apps

Med den här produkten i vår verktygslåda kan Accigo erbjuda ett alternativ med minst sagt banbrytande anpassningsmöjligheter. Se filmen om en “adapter” som enkelt låter dig kombinera on prem-utrustning med molnet liksom Dynamics med SAP!

 

“Idealet vore en lösning som snabbt kunde anpassas till det behov vi har för stunden!” 
Azure Logic Apps är ett sätt att hålla dörren öppen och samtidigt ha ständig och snabbt tillgång till det allra senaste. Se filmen om en “adapter” som tillåter dig att fritt blanda er befintliga teknik med olika molntjänster - ni kan till och med blanda system!

Molnet eller on prem?

Med Azure Logic Apps kan ni enkelt sätta upp kostnadssmarta hybridlösningar, där ni kompletterar det ni har on prem med molntjänster i precis den omfattning ni behöver, 90/10, 50/50, 10/90… Se filmen om en kostnadseffektiv “adapter” som till och med tillåter er att blanda olika systemplattformar.

Läs mer på https://accigo.se/losningar/custom-development-integration/ 

Har vi väckt din nyfikenhet kring Azure AppsLogic nu? Kontakta gärna mig för att se hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Jesper Hansson
Epost: jesper.hansson@accigo.se

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen