Blogg

Våra 3 mest populära guider

I det här inlägget listar vi våra mest populära guider som är fulla av matnyttig information och flera användbara tips. Du kan läsa om hur automatiserade processer fungerar och vilka steg du behöver ta för att börja arbeta mer datadrivet. Eller varför inte läsa in dig på hur en utomordentlig digital kultur skapas? Kanske har du läst dem förut och vill fräscha upp minnet, om inte - så har du här tre helt oupptäckta källor för information och inspiration framför dig!
 

1. Så kan du automatisera bort dina tråkiga arbetsuppgifter

Vill du använda dina resurser smartare, mer effektivt och dessutom med högre kvalité? Då har vi den perfekta guiden för dig. Vi går igenom hur automation kan påverka dina affärer, vilka möjligheter det ger dina medarbetare och hur tekniken fungerar. Och som en bonus får du några tips på hur du kommer igång med arbetet!
Läs guiden här!

2. Skapa en riktigt bra digital kultur

I många fall ligger fokus på all den teknik som skapar möjligheten att digitalisera organisationer. I vår guide kan du istället läsa om vad som behövs för att få med användarna - människorna - som ska använda tekniken. Vad har de för behov och vad motiverar dem? Ta hjälp av tipsen för att skapa den drömmigaste av digitala kulturer i er organisation.
Läs guiden här!

Bollplank_foto_Bognandi-Photography_web-20

3. 4 steg till att jobba mer datadrivet

Resan mot att bli mer datadriven har ingen slutdestination, den pågår konstant. Den resan blir mer effektiv, och rolig, om alla är med. Men hur gör man för att alla ska förstå affärsnyttan med data, och hur man använder den? I den här guiden finns tips på hur man börjar, vilka steg man bör ta i utformandet av sin egna datastrategi och hur man arbetar med sin interna kultur. Genom att följa stegen i den här guiden kan du påbörja resan till att bli mer datadriven. Vad väntar du på? 
Läs guiden här!
 
 
Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen