Blogg

Jan Mentzer intervjuad i Veckans Affärer

I oktober 2016 blev Accigo för fjärde året utsedda av Veckans Affärer och Bisnode som Årets Superföretag och där Veckans Affärer i en artikel även ser oss som Tekniska Nytänkare.

För att komma med i rankningen som Årets Superföretag ställs högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som varje år lever upp till kraven. Att bli utsedd som Årets Superföretag för fjärde året i rad, är en bragd  som bara ett tjugotal av alla aktiebolag i Sverige har klarat.

Här kan du läsa intervjun med Jan Mentzer, Accigo som Veckans Affärer gjorde i samband med utnämningen. Där det kanske lite intressant också omnämns lite om nätverksorganisation på riktigt.  

Skärmklipp 2017-02-22 14.56.21.png

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen