Blogg

Accigo, kundpartnerskap & nya förtroenden inom Microsoft Dynamics CRM

Accigo har under senaste åren implementerat ERP & CRM-system inom rad olika fonder, stiftelser och välgörenhetsorganisationer. IT-baserade lösningar för bland annat medlemshantering, ärendehantering, gåvor och hur gåvor på bästa sätt fördelas till nödlidande och/eller forskning för att ingen skall behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar.


I dagarna fick Accigo ännu ett nytt kundförtroende om att implementera CRM-lösningar för en av Sveriges ideella insamlingsstiftelser. En insamlingsstiftelse och fond, som utan statligt stöd har till uppgift att

  • samla in och fördela pengar till forskning
  • samt informera om alla dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar som ligger inom fondens fokusområden.

Att genomföra olika former av affärssystemimplementationsprojekt hos denna typ av organisationer, som har till huvuduppgift att göra världen bättre för oss alla människor, är i många dimensioner något särskilt speciellt och ställer stora krav. Där man vet att varje insats får en betydelse för någon nödlidande i en framtid.

Läs mer om våra Erbjudanden inom CRM-lösningar här. 

För mer information kontakta: Olof Kärnekull, olof.karnekull@accigo.se

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen