Blogg

Våra 5 mest lästa blogginlägg under året

Vi vet hur lätt det är att tappa bort bra blogginlägg, eller att helt enkelt missa dem i flödet. Därför har vi sammanställt en lista till dig med våra mest lästa och omtyckta blogginlägg från det senaste året. Kanske hittar du någon gammal favorit du glömt bort, eller en helt nytt inlägg att bokmärka?

1. Accigos bästa tips för dig som jobbar hemifrån 

Trots att vi inte är i stormens öga av pandemin och distanskontor längre, är hemmajobb fortfarande en naturlig vardag hos många och kommer mest troligt att förbli. Många företag har börjat utforska möjligheterna till hybridarbete och det är många som tror att det är framtiden. Faktum är att den årliga rapporten "Svenskarna och Internet" visade att 9 av 10 som jobbat hemifrån under pandemin, vill fortsätta göra det i framtiden. I det här blogginlägget har vi samlat våra bästa tips på hur du skapar dig en bra arbetsplats hemma - både för kroppen, sinnet och arbetsmoralen.
Läs blogginlägget här!
 

2. Vad innebär det att vara datadriven?

Vi tycker själva att det inte är någon överraskning att detta inlägg rankar högt på vår blogg-topplista. För ja, vad innebär det egentligen att vara datadriven? Flera har redan, eller vill, haka på trenden att jobba datadrivet. Begreppet i sig är kanske inte det enklaste att förstå och det finns många olika teser om när och hur du arbetar datadrivet eller inte. Här har du blogginlägget som hjälper dig att reda ut om ni är datadrivna eller inte.
 
Avancerad analys i praktiken-1-1

3. De fyra bästa funktionerna du inte får missa i Microsoft 365

På bara två veckor under 2020 ökade antalet mötesminuter i Microsoft Teams från 560 miljoner per dag 12 mars 2020 till mer än 2,7 miljarder minuter (per dag) den 31 mars 2020 (källa).  När den digitala omställningen sker så snabbt är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nya funktioner i verktygen. Detta inlägg går igenom fyra av de bästa funktionerna som underlättar ditt arbete i Microsoft 365, oavsett vart du befinner dig i världen.
Läs blogginlägget här!

4. Fem vassa tips för kostnadseffektivisering i Azure

Det finns en hel del roliga saker att spendera pengar på. Den årliga konferensen, nya sköna soffor till kontoret eller det där extra goda kaffet. Men det är aldrig roligt att spendera pengar i onödan. Exempelvis onödiga kostnader för din molnlösning. Detta blogginlägg har hjälpt många att se över hur de använder Azure och identifierat kostnader som går att kapa. Ett givet blogginlägg för dig som ansvarar för en Azure-miljö.
Läs blogginlägget här!

5. Fyra konkreta tips för IT-säkerhet vid distansarbete

Efterfrågan på hybridarbetsplatser är hög efter pandemin eftersom att många fått uppleva fördelarna med det de senaste åren. Men hur gör ni som organisation för att se till att er IT-säkerhet håller måttet när inte alla sitter i samma lokal? Hur kan ni exempelvis säkerställa att en digital användaren är den de utger sig för att vara? I detta blogginlägg ger vi dig våra tips och tankar kring det.
Läs blogginlägget här!
 
Michael

 

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen