Blogg

Midroc Construction effektiviserar sin prognosprocess med Bizview - genom Accigo

Att hantera en prognosprocess är en krävande uppgift, särskilt om den hanteras manuellt i Excel. Hantering av planeringsdata, versioner, inmatning från alla medarbetare gör att det kan bli väldigt krävande, till och med förvirrande vid kritiska månadsslut.

I samarbete med Accigo’s produktivitetscoacher, tänker Midroc nu skapa en mer automatiserad lösning som leder till en effektivare process. Målet är att sätta en ny standard för hur man jobbar med rapportering och planering.

Bizview
BizView är en programvarulösning för prognostisering, budgetering, rapportering, analys och konsolidering. Programvaran har ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt, kombinerat med kraftfull workflow-styrning. BizView är en öppen lösning som även passar väl med Qlik och Microsoft’s lösningar. BizView är utvecklat av BizView Systems, med kontor i Skandinavien. Idag finns det över 1000 företag som använder lösningar från BizView Systems.

Läs mer på Bizviewsystems.com


“Rätt verktyg som används på rätt sätt är helt avgörande för att göra processerna så pass enkla att våra användare på riktigt kan ägna sig åt värdeskapande aktiviteter och använda sin fulla potential, säger Benny Heinby, ansvarig på Accigo för implementeringen.”. 
 

Implementeringen av BizView kommer att leda till en avsevärt förenklad prognosprocess för Midroc, genom att minimera manuell inmatning och därigenom frigöra tid för andra värdeskapande aktiviteter.

Peter Winkler på Bizview säger: ”Att samarbeta med det företag som anses ha den högsta nivå av expertis inom sin marknad, är det säkraste sättet för oss att lyckas.” Peter fortsätter: ”En helt igenom integrerad lösning i alla nivåer i företaget är bara genomförbart om man kombinerar det bästa systemet med den högsta nivån av expertis vid implementeringen, det har vi med Accigo”

Vi ser verkligen fram emot att sätta en ny standard för dessa processer inom tillverkningsindustrin, för kunden Midroc, tillsammans med vår partner Accigo. Bizview Systems är exalterade att vara en del i Midroc’s resa mot en effektivare operationell standard. Som våra vänner på Accigo uttrycker det: Harmoni satt i system, avslutar Peter Winkler. 


Harmoni satt i system™
Harmoni satt i system™ är Accigos affärsfilosofi som förklarar det unika tillvägagångssättet, förhållningssättet, affärslogiken, verktygen och metoderna som vi anammat för att säkerställa trygga IT-projekt och Digitaliseringstjänster.

Accigos_formel.jpg

Nyfiken på att veta om vad Accigos produktivitetscoacher kan göra för ditt företag med verktyget Bizview, läs mer härVill du veta lite mer kontakta gärna mig, Benny Heinby via epost: benny.heinby@accigo.se

Benny Heinby
Accigo

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

Accigo Partner

Chefslöst!

Accigo har avvecklat VD-rollen och drivs helt utan chefer Under 2018 gjorde Accigo organisatoriska...

Läs mer

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen