Blogg

Microsoft Logic Apps - om du hellre förnyar än köper nytt

Det är högst befogat att känna oro och obeslutsamhet - jag menar, hur ska du rimligen veta om du väljer rätt lösning när digitaliseringen förändrar era affärsvillkor - och möjligheter - över natten

  •  “Är det rätt att satsa - eller kommer jag att få bättre underlag för mitt beslut om jag väntar till morgondagen?”
  •  “Tänk om våra behov förändras och vi behöver något helt annat, vi kanske helt har missbedömt vad vi egentligen behöver eller vår tillväxttakt.”

  • “Och hur förhåller vi oss till våra dotterbolag som kör andra system? Det kan krävas ett koncernbeslut om vi ska kunna dela vår information som vi har tänkt...?”

  • “Idealet vore en lösning som snabbt och kostnadseffektivt kunde anpassas till det behov vi har för stunden”

Det är här Microsofts Azure Logic Apps kommer in. Med Azure Logic Apps kan ditt företag fritt komplettera ert nuvarande verksamhetssystem med det ni saknar just idag, helt utan komplicerade och dyra investeringar i integrationer.

90% on-premise och 10% moln, eller tvärtom? Blanda som du vill
Nu går det enkelt att kombinera er on-prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet. Med Logic Apps kan du direkt börja använda de drygt hundra connectors som finns tillgängliga för att koppla ihop era system, var de än befinner sig. Antalet connectors ökar ständigt då alltfler systemleverantörer ser Azure Logic Apps som en given industristandard.

Skalar upp och ned automatiskt
Du behöver inte från början bestämma den exakta omfattningen på er satsning. Ni kan snabbt skala upp och ned utifrån behov och betala bara för det ni använder, som att köpa i lösvikt. Azure Logic Apps kan skala upp eller ned automatiskt, baserat på er verkliga användning.

Dela fritt information mellan Dynamics och SAP
Lika lätt som ni blandar on-prem med molnet, kan ni även kombinera olika systemplattformar, såsom Dynamics och SAP - även här utan dyra och komplicerade integrationer. Det är därför vi inom Accigo brukar referera till Logic Apps som ett himmelrike - för verksamheten, integratören och hela IT-avdelningen.

Se gärna på vår film om Azure Logic Apps - och hör gärna av dig till mig om du vill veta mera! 

 

Jesper Hansson
Ansvarig kompetensområde Systemintegration

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen