Blogg

Med Azure Logic Apps kan du snabbt skala upp eller ner och betalar bara för det ni använder.

Så tar du till vara redan gjorda investeringar, när ert nuvarande verksamhetssystem behöver förändras.

Azure Logic Apps bygger på att bara komplettera befintlig teknik med det man saknar. Lösningen fungerar som en adapter som enkelt låter dig kombinera on prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet. Se allt i filmen nedan!

Hur långt är ett snöre?

Med Azure Logic Apps kan du snabbt skala upp eller ner och betalar bara för det ni använder. Det handlar om ett sätt att hålla dörren öppen och samtidigt ha ständig och snabb tillgång till det allra senaste.  "Adaptern” som med hjälp av alla applikationer du kan tänka dig, låter dig blanda er befintliga teknik med molntjänster.

Azure Logic Apps är ett sätt:

  • att hålla dörren öppen
  • och samtidigt ha ständig och snabbs tillgång till det allra senaste.
I filmen berättade vi om en adapter som tillåter dig att fritt blanda er befintliga teknik med olika molntjänster - ni kan till och med blanda system!

“Vi växer snabbt och har svårt att förutse våra behov. “
Azure Logic Apps håller dörren öppen. Allt bygger på att komplettera befintlig teknik med det man saknar. Adapten som enkelt låter dig kombinera on prem-utrustning med molnet liksom Dynamics med SAP!

Läs mer på https://accigo.se/erbjudanden/systems-integration/microsoft-logic-apps-ett-enda-svar-pa-manga-fragor/ 

Har vi väckt din nyfikenhet kring Azure AppsLogic nu? Kontakta gärna mig för att se hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Jesper Hansson
Epost: jesper.hansson@accigo.se

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen