Blogg

Läsvärda artiklar om Robotstyrd processautomation

Om du har behov av att automatisera repetitiva och regelbaserade processer i din organisation så är Robotstyrd pocessautomation (RPA) helt rätt väg att gå. En av de främsta fördelarna med RPA är att du kan börja smått för att sedan skala upp allt eftersom ni lär er var automatiseringen kan göra mest nytta.

Vill du läsa vidare om RPA har vi samlat ett par läsvärda artiklar som vi vet att du kommer ha nytta av. Trevlig läsning!

  1. En matnyttig guide från UiPath som går igenom hur du kan tänka för att gå från test till skarpt läge och vilka vanliga fallgropar du bör undvika.

  2. UiPath har många pedagogiska och lättanvända artiklar i sin kunskapsbank där de delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper rörande RPA. Detta är en guide för nybörjare som är värd att läsa om du vill komma igång med automatiseringen.

  3. Leslie Willcocks har länge studerat RPA och använder återkommande uttrycket “Taking the robot out of the human”. I Denna artikel undersöker han hur våra arbetsuppgifter kan komma att förändras i takt med att vi automatiserar delar av våra nuvarande uppgifter.

  4. Har ni gamla komplexa legacy-system som ni varken kan vara utan eller byta ut? Låt en robot snacka med systemen så att ni slipper! Intressant blogginlägg om hur det går till.

  5. Vi avslutar med ett spännande Ted-talk av David Moss där han på ett inspirerande vis förklarar vilka positiva effekter automatiseringen kan ha för oss alla.

Så här fungerar robotstyrd processautomation  Allt du behöver veta för att komma igång Hämta guiden

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras