Blogg

Hur hänger verksamhetssystemet med när digitala transformationen förändrar sätten att göra affärer?

Accigo_LA17_socmedia_3.jpg

Genväg till digitalisering
Företag som rör sig mot digitalisering kan nu förenkla sin resa och göra den mindre kostsam genom att använda Azure Logic Apps för att koppla ihop äldre och moderna verksamhetssystem. Azure Logic Apps bygger på att komplettera befintlig teknik med det man saknar. Lösningen fungerar som en adapter som enkelt låter dig kombinera on prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet. Du kan till och med kombinera AX med SAP. Se allt i filmen nedan

Azure Logic Apps är också ett sätt att hålla dörren öppen och samtidigt ha tillgång till det allra senaste. Adaptern tillåter dig att fritt blanda er befintliga teknik med olika molntjänster - ni kan till och med blanda system.

“Vi växer snabbt och har svårt att förutse våra behov. “
Azure Logic Apps håller dörren öppen. Allt bygger på att komplettera befintlig teknik med det man saknar. Adaptern som enkelt låter dig kombinera on prem-utrustning med molnet liksom Dynamics med SAP!

Så tar du till vara redan gjorda investeringar, när ert nuvarande verksamhetssystem
behöver förändras.

Azure Logic Apps bygger på att bara komplettera befintlig teknik med det man saknar. Lösningen fungerar som en adapter som enkelt låter dig kombinera on prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med Azure Logic Apps kontakta gärna mig.

Jesper Hanson

Epost: jesper.hansson@accigo.se 

 

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen