Blogg

Accigo, kundpartnerskap & nya förtroenden inom ERP Dynamics/365

 Dynamics/365 affärssystemlösningar som Microsoft introducerade på marknaden för 1,5 år sedan, är den senaste generationens intelligenta affärsapplikationer som hjälper dig att bemöta dina anställda, engagera kunder och optimera verksamheten.

Accigo har under senaste året på olika sett varit inne i ett antal nyimplementationsprojekt avseende Microsoft Dynamics/365. Både som leverantör och på kundsidan, när våra kollegor varit leverantör.

Förmodligen är det den kunskapen och erfarenheten från dessa projekt som nu gjort att:

  • Accigo i Norden, fått 4 nya kundförtroendet i Sverige och Norge
  • Att i kundpartnerskap uppgradera den äldre versionen av Dynamics AX (tidigare namn på Microsoft affärssystem- och/eller ERP-lösningar).

Ett förtroende som vi är stolta över och vi skall leverera enligt vår grundläggande affärsfilosofi och metodik som ligger inom vårt affärskoncept som vi kallar Harmoni satt i system™.

Läs mer om våra Erbjudanden inom Microsoft affärssystem och ERP-lösningar här.

För mer information kontakta gärna : Jan Mentzer, jan.mentzer@accigo.se

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen