Blogg

Accigo deltar i Microsoft Inspire - partnerkonferens i Washington DC

Vi Accigo är återigen på plats på Microsoft Inspire - den största partnerkonferesen 9-13 juli 2017 i Washington DC, i USA. Konferensen hette tidigare Microsoft Worldwide Partner Conference och är Microsoft´s största partnerevent. Microsoft bytte namn till Microsoft Inspire för att den skulle associeras bättre med deras andra flaggskeppskonferenser, inklusive Microsoft Build och Microsoft Ignite.

Vi som representerar Accigo är Jonas Hagen och Mikael Balkö  och vi bloggar från konferensen. Vi är dock inte ensamma. Här deltar över 17 000 andra Microsoft Partners och dess representanter.

Förra året fick vi en bekräftelse på att Accigos strategi är helt rätt utmejslad för framtiden. Och vi fortsätter på den utstakade vägen och här på konferensen tar vi del av kommande års influenser för att ständigt ligga i framkant.

Accigo at Microsoft Inspire.jpg

Vad händer och vad pratar man om hittills:

  • Microsoft kommer att slå ihop begreppen o365 och dynamics365 till Microsoft 365. 
  • Den digitala transformationen som innebär ”modern workspace”, business applications, applications & infrastructure
  • Det är också stort fokus på Data & AI (artificial intelligence) som kommer bli Microsofts nya resa inom digitalisering.

Det är ett stort engagemang bland alla 17 000 deltagare. Vi tycker att det är en bra konferens med många bra breakout sessions och kompetenta talare.

Microsoft står inför en stor resa med sina partners vilket är deras viktigaste strategiska plan.Och det ger många insikter och idéer att ta med hem till våra kunder. Detta innebär och kommer ge våra kunder möjligheter att utveckla sina kunderbjudanden och öka sin inre effektivitet.

Vill du veta mer om det vi tar med oss hem kring våra tjänster inom våra olika tjänster kring Microsofts produkter, kan du läsa mer här. eller kontakta någon av oss via epost.

Vänliga hälsningar

Jonas Hagen och Mikael Balkö
Business Intelligence & Infrastructure 

Prenumerera på bloggen

Få uppdateringar om nya inlägg

Vill du veta mer om våra pågående projekt och aktuella branschtrender? Vi berättar även om våra olika erbjudanden och sättet vi arbetar på för att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Fyll i din e-post för att prenumerera

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras

I vår kunnskapsbank har vi samlet vår beste innsikt fra det nordiske markedet. Her finner du vår svenske blogg og guider, samt våre norske kundecase.

Til bloggen