Blogg

Accigo - Årets Superföretag för 5.e året i rad

Superföretag Mindre 2017.jpg

I veckan släppte Veckans Affärer/Bisnode superföretagslistan. 
Av Sveriges ca 49.000 företag så är det rekord med att hela 641 företag (ca 1,3 % av alla aktiebolag) som kvalificerar sig in som Årets Superföretag. Accigo är ett av dessa Superföretag.

 Accigo är utnämnd för 5.e året i rad och ingår därmed bland de 11 företag i hela Sverige som kommit med fem år i rad sedan 2013. D.v.s. en av de 0,02% av alla aktiebolag som lyckats med denna tillväxt i kombination av finansiell styrka.

Årets Superföretag är en undersökning och utnämning av Veckans Affärer och Bisnode, där man med hjälp av nyckeltal ser på effektivitet, lönsamhet, växer snabbt och har koll på finanserna.

Vi alla inom Accigo är givetvis stolta över detta och ser det som ett av flera kvitton på att allt som ligger under vårt kundlöfte Harmoni satt i system med vår formel 1+2=3+4 är något som uppskattas av våra kunder, men som också är det omvända:

Tillväxt och finansiell styrka ger grundförutsättningarna för att ge medarbetare en yta för sin personliga utveckling och möjligheterna till att kunna expandera sitt personliga konsultvarumärke. Vilket i sin tur säkrar upp framgångsparametrarna för Accigo att kunna lyckas leverera trygga IT-baserade verksamhetssystem eller stödja våra kunders Digitala transmission. En digitaliseringsresa, som de flesta företag står inför i det paradigmskifte som just påbörjas hur vi använder tekniken i våra affärer för att nå ökade affärsnyttoeffekter. 

Vi känner oss också med detta en stegrande övertygelse på att vår värdegrund enligt Business Wellness filosofi och nätverksorganisation med tro på eget ansvar och distribuerande ledarskap är grundläggande baselement för allt. Läs mer om Accigo här

För mer information om Årets Superföretag se artikel i Veckans Affärer: https://www.va.se/nyheter/2017/10/16/superforetag2017/

Relaterat innehåll

Läs mer och låt dig inspireras